Kirjoittaja Aihe: Rikoksen- Kulun- ja palon -tunnistus yksikkö kerrostaloihin sekä maatiloille  (Luettu 5195 kertaa)

jleinonen

  • Osakas
  • Juuri kirjautunut
  • ***
  • Viestejä: 0
    • Profiili
    • Sähköposti
Kuvassa on erittäin edullinen ja modulaarinen valvontajärjestelmä (vaikkapa yrityksiin, kotiin tai maatilalle), joka on vakuutusyhtiöiden 2 tason hyväksymä pelkästään jo varkaussuojaksi. Eli pankkeihin ymv. tätä ei voi laittaa, mutta lähes kaikeen muuhun tämä on enemmän, kuin riittävä. Eli joka ikinen kotelo ja johto on suojattu niin, että piirejä on lähes mahdoton päästä kopeloimaan, kun ne on koteloitu. Tässä samassa järjestelmässä on NFC - RF id (Mifare) lukia vakiona. Ovien yksilöidyt RF ID avauslukiat mahdollista saada oviin, niin kuin suurissakin yrityksissä on ollut jo pitkään.

Laitteeseen saa kaikki mahdolliset palo-ilmaisimet(langattomat ja langalliset), ilmanhaistelijat, liiketunnistimet (langattomat ja langalliset), lasirinkko ja ovien lukkojenaukaisumoottorit suoraan valmiiksi ohjelmoituihin rajapintoihin kiinni.

Laitteesta lähtee yksi RS423 linja jolla saa linkattua älykkäät aktiivilaitteet toisiinsa

Langattomien AM ilmaisimien välinen kommunikointi on kryptattu. Patterien vaihto ilmaisimiin 5-10 vuoden välein. Langattomien ilmaisimien kantomatka avoimessa tilassa 500m, seinien sisällä 200m. Tähän saa myös langattomia toistimia, joten matkaa voi jatkaa vaikka kilometriin. Laite kerää myös ylikirjoittavaa 200 rivin kulunvalvontalogia.

Laitteen saa suoraan omaan suojattuun kotiverkkoon lanilla kiinni. Siihen saa myös GPRS yksikön ja kameroita, jotka lähettävät hälyytyksen sattuesssa sekä niiden järjestelmässä kiinni ollessa, kuvan tekstiviestillä, tai meilillä suoraan puhelimeen(miin). Laitteeseen on saatavana myös puhemoduuli joka soittaa ja kertoo mitä ja missä on tapahtunut. Lisäksi tähän saa anturi rajapintojen hälyytyksiä yms, yms.. Laitteen hinta 800€ + asennus. Lisätietoja yksityisviestillä


« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 25, 2013, 02:09:52 ap kirjoittanut jkorpi »